E-R: 9.00-20.00; L: 10.00-15.00; P: SULETUD

INNOVATIIVNE SÜSTEEM VIP COMPLEX – TEIE UUS KEHA JA NOORENENUD NÄGU

                 INNOVATIIVNE SÜSTEEM VIP COMPLEX – TEIE UUS KEHA JA NOORENENUD NÄGU

 

Vip COMPLEX on eliitne itaalia ekspress-kompleks figuuri korrekteerimiseks. See ühendab endas viis füsioteraapia aparaati, mis on suunatud erinevate näo- ja keha lihaste toonuse vähenemisega seotud probleemide lahendamisele.

  1. Transion – aeroobika laiskadele (mõõtmete vähendamine, salenemine, kalorite põletamine, üldine lihastoonus, tselluliidi kõrvaldamine);
  2. Isogei – isomeetriline gümnastika (asendus jõutreeningutele, reljeefi vormimine, tugevdav toime eraldiseisvatele lihaskimpudele);
  3. Limfogei – drenaaž, üleliigse vedeliku kehas väljaviimine, tursete kõrvaldamine;
  4. Microgei näole – mikrovoolud (näonaha toonus ja prinkus);
  5. Body System – külm laserlüpolüüs (kirurgilise vahelesegamiseta lokaalne rasva eemaldamine).

 

                                            VIP COMPLEX – TEIE ISIKLIK FITNESS TREENER

 

Vip COMPLEX-i abil saab kiirelt ja tõhusalt oma keha korda teha ning vormida  reljeefseid lihaseid, seejuures ei pea isegi kulutama jõudu,tegema füüsilisi harjutusi  ega pidama dieeti.

 

Vip Line aparaadil on protseduuride tulemust näha peaaegu koheselt:juba esimese 15 minuti järel vähenevad keha ümbermõõdud 2–4 sentimeetri võrra!                                                           

Protseduuride kuuri järel säilib tulemus 6–8 kuud.

Vaid aparaat VIP Complex asendab 20 minutiga 2,5-tunnist maratoni, osutamata seejuures

kahjulikku koormust luu- ja lihaskonnale ega veresoontele, ei suurenda vererõhku. Meeldivad, lõõgastavad programmid näole võivad muutuda Teie noorendamise skulptoriks. Või reanimatoloogiks pärast iluoperatsioone.

Aparaadi Vip Complex eelised:

·      Salenemine ja lihastoonuse parandamine.

·      Kiired ja tõhusad seansid, mis ei nõua pingutusi.

·      Nähtavad tulemused pärast 15 minutit protseduuri kestust.

·      Individuaalselt valitud protseduurid, mis lähtuvad kliendi vajadustest.

·      Suurepärane kehavorm igas vanuses.

·      Tulemuste säilitamine nõuab minimaalseid rahalisi kulutusi.

 

Programm Transion  – «fitness laiskadele»,

Garanteeritud üleliigsete 7 cm kaotamine talje piirkonnas esimese protseduuri 15 minuti järel!

20 min Transion = 2,5 tundi aeroobset koormust = põletab enam kui 2000kcal

 

Protseduuri põhimõte

Transion – ainus tehnoloogia, mis ühendab endas 3 patenditud impulssi, mis lisaks lineaarsetele lihaste kokku tõmbumistele tagavad ka lihaste torsioonkeerdumist (pestu pesu väänamisega sarnane efekt), mille tulemusena „väänatakse“ lihastest välja üleliigne rasv ja vedelik.

Tänu nõrkadele, kuid katkestamatutele lihaskokkutõmmetele, hakkavad lihased tööle, tarbides seejuures aktiivselt glükoosi lähedal asetsevatest „rasvadepoodest“.

Niiviisi käivitub üleliigse kaalu kõrvaldamise loomulik mehhanism, mis toimub organismist toksiinide, üleliigse vedeliku ja muu kahjuliku väljaviimise teel.

Näidustused

·      Võitlemine ülekaalulisusega.

·      Üleliigsetest kilodest vabanemine.

·      Lihaste vormimine.

·      Naha toniseerimine.

·      Kehavormi modelleerimine.

·      Naha prinkuse parandamine.

·      Kiire lokaliseeritud võitlus üleliigse kaalu ja tselluliidiga.

·      Immuunsüsteemi tugevdamine.

·      Sünnitusjärgne kehavormi korrektuur;

·      Motoorsete funktsioonide taastamine traumade, insuldi, halvatuse järel.

·      Detox, ainevahetuslike protsesside stimuleerimine.

Tõhusus

Tänu torsioonkeerdumiste kõrgele tõhususele, võrreldes tavalise miostimulatsiooniga, võib Transion protseduuri nimetada intensiivseks elektrolüpolüüsiks, mis ühel ajal tugevdab lihaseid ja põletab rasva, nõudmata seejuures jõupingutusi ja osutamata füüsilise koormusega seotud riske.

Transion protseduurid on efektiivsuse poolest analoogsed kirurgilisele pinguldamisele, kuid ei nõua narkoosi ega sega nahakiudude terviklikkust. Enamikul klientidest toimub taljeümbermõõdu üleliigsete 3–7 sentimeetri  kaotamine juba 15–20 minuti järel pärast esimest protseduuri.

Resümee

Ühe protseduuri läbiviimise tulemus säilib umbes 3–4 päeva, protseduuride kuuri järel 6–8 kuud. 6–8 kuu järel on soovitatav läbida korduskuur. Protseduure viiakse läbi üle päeva, kuur koosneb 10–25 protseduurist.

Pärast protseduuride kuuri läbimist soovitatakse viia läbi toetavaid protseduure 1–2 kord kuus.

 

Programm Isogei  – APARAATNE GÜMNASTIKA NÄOLE JA KEHALE

TÖÖ LIHASTE SUURUSELE, RELJEEFILE JA NAHA LIFTINGULE

20-minutiliste protseduuride kasutamisel kaks või kolm korda nädalas õnnestub lihasjõudu- ja toonust suurendada 100% võrra.

Protseduuri põhimõte

Protseduur Isogei kujutab endast aktiivset lihastreeningut, mida teostatakse kasutades impulseid, mis mõjutavad lihaseid, sundides neid end kokku tõmbama nagu need teevad ka füüsilise koormuse ajal.

Programm teostab ükskõik millise lihaskimbu tõhusat pingutust kõigest 6 sekundiga, taastades selle toonust ja jõudu jõupingutusteta. See viib veretsirkulatsiooni ja hapnikuvahetuse paranemiseni, mis omakorda soodustab rakkude kiireimat uuenemist ning naha noorenemist ja selle suurepärast liftingut.

Taoline aparaattreening lubab saavutada nähtavaid tulemusi kõige lühema aja jooksul: kiire lihaste modelleerimine, naha toonuse ja turgori tõstmine mõjupiirkonnas.

TÕHUSUS

Isomeetriline gümnastika annab fantastilisi tulemusi, täites meie „brasiilia pepu“, „ilusa pringi rinna“, „toonuses käte ja reite“, „saleda kõhu“, „graatsilise selja“ ja „täpsete näo piirjoonte“ unistusi. Seda programmi armastavad ka mehed, kes tahavad saavutada ilusa lihasreljeefi kõhul.

Isogei on kaasaegne aparaatmeetod lihaste stimuleerimiseks, oma tõhususe poolest võib seda võrrelda treeningutega jõusaalis.

Teisisõnu lubab see programm teie nägu ja keha uuesti vormida, lisades siluetile täpsust, nahale noorust ja prinkust. Automaatne režiim viib probleemsed alad toonusesse, käsitöötlusrežiim muudab spetsiaalsete manipulatsioonide abil teie arsti hoopiski teie personaaltreeneriks. Aparaadis on arvesse võetud 25 morfoloogilist kehavormi tüüpi. See lubab saavutada perfektsust igasuguste individuaalsete füüsiliste näitajate ja vanuse korral!

TÄPSED NÄOJOONED10–15 protseduurist koosnev kuur lubab taastada nooruslikke näojooni, parandada rippuvaid põski, noorendada kaela (üks kõige probleemsematest tsoonides kosmetoloogias). Silmasõõrlihase töötlemine likvideerib kotid ja tumedad ringid silmade all.

PRINK RIND. Nähtav pingule tõmbamine 12–15 cm mööda nibujooni on üpris reaalne Isogei kuuri läbimise tulemus!

BRASIILIA PEPU JA SALE KÕHT. Tuharate ja taljelihaste pingule tõmbamise jaoks on väljatöötatud spetsiaalsed programmid ”Brasiilia pepu” ja ”Sale kõht + tale”, mis 10–15 protseduuriga lubavad unustada mitte ainult lõtvu tuharaid ja kõhtu, vaid ka saavutada täpset, seksikat lihasreljeefi.

Resümee

Kui teil on vaja operatiivselt saavutada toonuses kehavormi, luua ilusat figuuri, siis üheks viisiks selle kiirelt ja üleliigsete pingutusteta saavutamiseks on isomeetriline protseduur Isogei kehale.

·      Kiire ja täielik eraldiseisvate lihaskiude tugevdamine

·      Kiire ja täielik lihaskimpude vormimine

·      Operatsioonivaba näolihaste pinguldamine (mini-lifting)

·      Nahatoonuse tõstmine

·      Silmapilkne näojoonte korrektsioon

·      Kehalihaste vormimine jõusaali külastamata

·      ”Teise lõua” korrektsioon

Head ja kiired tulemused järgmistel juhtudel:

·      longus näojooned;

·      longus rind;

·      longus reied;

·      longus sääred;

·      longus kõht;

·      longus käed;

·      longus nahk selja piirkonnas.

Soovitatav kuur: 2–3 korda nädalas, 10–15 protseduuri, umbes 20 minutit.

Isogei aparaadi kasutamisest on tuntavat mõju näha juba pärast esimest protseduuri!

 

Programm Linfogei – võimas lümfidrenaaž, üleliigse vedeliku organismist väljaviimine, tursete ja naha ebatasasuste profülaktika.

Näidustused:

·      Kehas kinnipeetud vedeliku kõrvaldamine, lümfidrenaaž.

·      Silmapilkne sentimeetrite kaotamine.

·      Tselluliidi ravi.

·      Mikrotsirkulatsiooni parandamine.

·      Soodustab detox-efekti (toksiinide kehast väljaviimine).

·      Veenide paistetuse kõrvaldamine.

·      Veretsirkulatsiooni parandamine.

·      Pinnapealsete veenide verepaisete vähendamine.

·      Nahavärvi paranemine.

·      Oksügeneerimise efekt.

Protseduuri põhimõte.

Täielikult arvutipõhised impulsid, mida genereerib aparaat Linfogei, avaldavad mõju närvilõpmetele, stimuleerides sügavate lihaskiudude kokku tõmbumisi. Niiviisi toimuvad rõhumuutused piki lümfisooni, lümfivedeliku vool tugevneb, kiirenevad ainevahetuslikud protsessid, käivituvad veretsirkulatsiooni ja organismi puhastumise protsessid.

VIP LINE abil teostatava lümfidrenaaži eripäraks on intellektuaalne tagasiside, mis lubab sünkroniseerida lümfidrenaaži ja veenidrenaaži südamerütmi faasidega. See funktsioon annab võimaluse mitmekordselt tõsta protseduuri tõhusust ning tagada selle kõrget ohutust, võrreldes teiste aparaat- või käsitsi teostava lümfidrenaažiga.

Tõhusus

Protseduur Linfogei lubab reguleerida õiget lümfi tsirkulatsiooni ja lümfisüsteemi funktsioneerimist, kõrvaldades turseid ja lokaalseid veepaised kudedes.

Soovitatav kuur 2–3 korda nädalas, 10–15 protseduuri.

Vastunäidustused kõigile Vip Complexi programmidele

·      Epilepsia

·      Rasedus

·      Äge tromboflebiit

·      Kardiostimulaator

·      Onkoloogilised haigused

·      Elektrivoolu talumatus